Jogi nyilatkozat

A Sberbank Magyarország Zrt. v.a weboldalait az alábbi feltételekkel bocsátja az Ön rendelkezésére:

A Sberbank Magyarország Zrt. v.a weboldalain megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. Azok tartalma folyamatosan frissítésre kerül, ennek ellenére sem áll módunkban az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai esetére felelősséget vállalni. Fentebb leírt félreértések, tévedések elkerülése érdekében kérjük, hogy a weboldalainkon olvasott információk megerősítése, pontosítása végett, még a döntéshozatal előtt lépjen kapcsolatba bankunkkal.

A Sberbank Magyarország Zrt. v.a weboldalairól linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat a Bank nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességükért felelősséget nem vállal. A Sberbank Magyarország Zrt. v.a nem vállal felelősséget azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, illetéktelen hozzáférésből, az üzenetek tartalmának esetleges módosulásából, vagy más hasonló okból erednek.

Szerzői Jogok Védelméről:

A Sberbank Magyarország Zrt. v.a weboldalainak tartalma a Sberbank Magyarország Zrt. v.a szerzői jogi védelme alatt állnak. Ennek megfelelően a Sberbank Magyarország Zrt. v.a előzetes, írásos hozzájárulása szükséges a honlapok tartalmának bármely módon történő felhasználásához.